Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Slagroompatronen met gratis cracker

okt 23, 2018
Slagroompatronen met gratis cracker

Slagroompatronen kopen met gratis cracker

Slagroompatronen koop je bij Wapwinkel nadat je bij het bezoek van de site hebt aangegeven dat je 18 jaar of ouder bent. Wij verkopen slagroompatronen in doosjes van 50 stuks en vaak hebben we daarin aanbiedingen. Vooral patronen in combinatie met een cracker zijn vaak scherp geprijsd. Sterker nog, als je 300 patronen koopt – dat zijn zes doosjes – dan krijg je er van ons gratis en voor niets een cracker bij. Bovendien sturen we ze ook nog eens gratis naar je op.

Groothandel

Het kopen van grote aantallen slagroompatronen is bij Wapwinkel beperkt tot een aantal dozen van 50 stuks; wij leveren aan de consument en niet aan de handel. Tenzij je jezelf natuurlijk wilt verwennen met 6 of 12 doosjes, want dan ben je van harte welkom uiteraard.
De groothandelaren zijn zeer beperkt in Nederland en eigenlijk zijn er maar twee grote partijen waar de handel terecht kan. Beide partijen kopen zoveel als mogelijk in, maar door een beperkte productie capaciteit in China zit er een maximum aan het aantal te bestellen patronen. Wapwinkel zit al lang aan dit maximum, maar toch weten wij meestal al onze klanten te voorzien van het aantal exemplaren dat zij bestellen bij ons.

Afval slagroompatronen

Doe jezelf en je woonomgeving een plezier en ruim de gebruikte patronen op. Laat de rommel niet achter voor een ander en sta er bij stil dat vooral ouderen zich enorm kunnen bezeren als ze uitglijden over de patronen die jij hebt laten slingeren. Het is vaak een bron van ergernis voor de omgeving als er grote aantallen patronen op straat blijven liggen. Even je zooi opruimen maakt je echt niet minder stoer.
Patronen die roekeloos worden achtergelaten op straat zijn omdat ze glad zijn en makkelijk rollen een serieus gevaar voor voetgangers en fietsers. Als je op een patroon gaat staan en er over uitglijdt dan heb je grote kans dat je serieuze verwondingen oploopt als je ten val komt.

Informatie slagroompatronen

Meer informatie over lachgaspatronen kan je vinden op deze pagina