Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Lege buisjes blijvend in prijs verlaagd

feb 27, 2023
Lege buisjes met schroefdop 5 ml

Lege buisjes met schroefdop 5 ml zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. En het laat zich wel raden dat de kwaliteit ook voor een groot deel de prijs bepaalt.

Kwaliteit

Inferieure kwaliteit wordt voor lage prijzen aangeboden in landen zoals India of China. Maar er zijn ook landen zoals Duitsland die een uitmuntende kwaliteit aanbieden waarbij de buisjes vrijwel onbreekbaar zijn en gegarandeerd vloeistofdicht afsluiten. De allerbeste kwaliteit op de markt voor een scherpe prijs.

leeg buisjes 5 ml met schroefdop
leeg buisjes 5 ml met schroefdop

Dicht zonder lekken

De door ons geleverd lege buisjes zijn geschikt voor 5ml vloeistof en worden geleverd met een vloeistofdichte schroefdop. Ze zijn gemaakt van polypropyleen, een keiharde kunststof, dus nagenoeg onbreekbaar! De aangeboden buisjes zijn bedoeld voor het bewaren en transporteren van vloeistoffen, maar kennen ook vele andere toepassingen waar we zo op terug komen.
Het belangrijkste is dat de uitmuntende kwaliteit je de garantie geeft dat de buisjes eenmaal dichtgeschroefd, gegarandeerd lekvrij zijn en blijven.

leeg buisjes 5 ml met schroefdop
leeg buisjes 5 ml met schroefdop

Lege buisjes in elk aantal

De kleinste verpakkingseenheid van deze lege buisjes is 10 stuks, maar er zijn ook verpakkingen van 50 buisjes, 100 buisjes 1000 buisjes of 2000 buisjes verkrijgbaar. En zoals gebruikelijk worden de prijzen steeds scherper naar mate de aantallen groeien in je bestelling.

De buisjes (altijd inclusief het bijbehorende schroefdopje!) zijn als volgt verpakt:

  • 10 stuks – zakje
  • 50 stuks – zakje
  • 100 stuks – zakje
  • 250 stuks – zakje
  • 500 stuks – zak
  • 1000 stuks – zak
  • 2000 stuks – doos
  • 32000 stuks – pallet

Lege buisjes met schroefdop 5 ml koop je bij Wapwinkel.

Wat kan er in een lege buisjes?

Lege 5 ml buisjes met schroefdop,het lijkt dat daar niet zoveel in kan. Je zult je nog verbazen met welke toepassing deze buisjes ingezet worden. Want naast vloeistoffen zijn er nog veel meer zaken waarvoor deze lege buisjes gebruikt worden.

leeg buisjes 5 ml met schroefdop
leeg buisjes 5 ml met schroefdop

Hobbywinkel zijn er gek op

Wanneer je in een hobbywinkel kraaltjes of ander klein spul koopt, dan is de kans groot dat het wordt verpakt in een 5 ml buisje. Omdat de buisjes half doorzichtig zijn, is het toch goed te zien welke kleur de inhoud precies heeft. Ook gebruiken hobbyisten de buisjes om er scherpe naalden in te bewaren. Ministek liefhebbers zijn er ook gek op want die bewaren er hun materialen in.

Sieraden verzenden

Juweliers die zeer kleine sieraden opslaan of verzenden zoals diamanten, robijntjes of kleine gouden oorbellen, gebruiken de kleine keiharde buisjes maar wat graag. De buisjes kunnen met gemak een kleine gouden ketting bevatten, maar ook diamanten en ander duur spul wordt er ingestopt. Dit werkt stukken beter dan de bekende sluitzakjes en je kunt er ook eenvoudig een etiket op plakken. En bang dat de zending stuk gaat of beschadigd raakt door vocht hoeft de juwelier niet te zijn.

Thuisbrouwers

Als particulieren hun eigen bier maken, dan willen wel eens een bijzonder kleurtje aan hun brouwsel geven. Voor dat doel gebruiken ze kleurstof. En omdat kleurstof altijd heel goed werkt heb je er maar een paar druppels van nodig. Om die kleurstof in kleine hoeveelheden te bewaren worden 5 ml buisjes met schroefdop gebruikt.

Alternatieve genezers

Bij zowel electroacupunctuur, de biotensor als wel bioresonantie-therapie worden ook buisjes gebruikt. Deze worden gevuld met referentiestoffen en vervolgens voorzien van een etiket.

Dierenartsen

Als dierenartsen monster naar het laboratorium willen sturen dan doen ze dat in deze buisjes. Niet in de laatste plaats omdat ze vrijwel onbreekbaar zijn, maar ook omdat ze eenvoudig te etiketteren zijn.

Laboratoria zijn de grootste afnemers

In een laboratorium staan de lege buisjes bekend onder de eigenlijke naam en dat is scintillatieflesjes. In laboratoria over de hele wereld worden de lege buisjes gebruikt. Laboranten gebruiken ze om veilig monsters in te bewaren of te vervoeren. De buisjes en bijpassende schroefdoppen van polypropyleen zijn chemisch inert, geschikt voor sterke oplosmiddelen en chemicaliën met een hoge zuiverheidsgraad. Ontelbaar veel toepassingen dus in een lab, waardoor je ze daar altijd op voorraad zult vinden.

HET MINISTERIE VAN VERKEER EN WATERSTAAT

Een citaat uit een onderzoek:

Tijdens de spawning zijn de Zeeklitten individueel in bakjes geplaatst. De eicellen worden in het zeewater los gelaten. De spermacellen dienen ‘droog’ te worden verzameld door de dieren boven water te houden en de gameten met een pasteurpipet over te zetten in een scintillatieflesje.

Bron
Bron

leeg buisjes 5 ml met schroefdop
leeg buisjes 5 ml met schroefdop

Goedkoop lege buisjes bestellen

Per definitie ben je bij Wapwinkel altijd al op het juiste adres als je goedkoop lege buisjes wilt kopen. Maar als je nóg goedkoper wilt, dan is er goed nieuws. Vanaf 1 maar staat onze winkel namelijk geheel in het teken van lab spullen en geven we een extra korting op lege buisjes.
Gebruik daarvoor de couponcode LEGE-BUISJES-KORTING en je krijgt op de toch al belachelijke prijs een extra korting van 10%, ongeacht het aantal dat je koopt. Deze aanbieding loopt van 1 maart tot en met 31 maart 2023.

klik hier om lege buisjes meteen te bestellen