Lege capsules kopen in vijf stappen

Lege capsules kopen is relatief eenvoudig, maar toch zijn er een paar zaken waar je op moet letten als je capsules gaat bestellen. Wij helpen je in vijf stappen naar de juiste keuze.

1 Kies voor veiligheid

Capsules zijn bedoeld voor menselijke consumptie. Kies daarom voor een veilige capsule. Door wereldwijde handel komen er lege capsules het land in waarvan de herkomst niet altijd precies bekend is, laat staan de samenstelling. Vooral bij gelatine capsules die gemaakt zijn van dierlijk vet is het belangrijk dat de capsules gecontroleerd zijn en een certificaat bevatten.

2 Neem een betrouwbare leverancier

Kies voor een betrouwbare leverancier als je lege capsules koopt. Wij gaan zorgvuldig met je product om, kopen onze capsules in van uitsluitend Europees fabrikaat en leveren altijd snel. Bovendien krijg je bij ons altijd het exacte aantal en als je later weer een bestelling plaatst ben je er van verzekerd dat je ook weer precies dezelfde capsule krijgt.

3 Kies de juiste maat capsule

Er zijn heel veel verschillende maten capsules. Gelukkig kennen de capsule maten een standaard wereldwijd zodat de binnen- en buitenmaat en de inhoud altijd identiek is bij eenzelfde aanduiding. Er bestaan tabellen waarin je kunt zien hoe groot de capsules zijn. Maar het kan nog mooier, want Wapwinkel ontwikkelde haar eigen capsule hulp tool. Met deze tool kan je door op een capsule te klikken in één oogopslag zien welk maat jij nodig hebt. Je kunt deze tool gratis gebruiken, zo vaak je maar wilt.

4 Vegetarisch of gelatine

De goedkoopste lege capsules zijn gemaakt van dierlijke vetten, de gelatine capsules. Omdat niet iedereen gediend is van het gebruik van dierlijke materialen, of er allergisch voor is, zijn er ook vegetarische capsules. Deze zijn gemaakt van plantaardige cellulose en bevatten dus geen delen van enig dier. En naast vegetarisch of gelatine heb je ook nog de keuze uit gekleurde capsules als je dat wilt.

5 De prijs van lege capsules

Vanzelfsprekend is het kopen van grote aantallen capsules van invloed op de prijs. En toch zijn ook de kleinere aantallen al zeer aantrekkelijk geprijsd omdat wij zelf . grote aantallen kopen. Je kunt al capsules kopen in een verpakking van 10 stuks en de prijzen worden echt superlaag als je kiest voor 1.000 lege capsules of meer in één keer.

Lege capsules bestellen

Klaar om te bestellen? Klik dan hier voor een uitgebreid overzicht van het assortiment. En wist je dat we ook capsule machines verkopen om meerdere capsules in een handomdraai in één keer te vullen?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *