Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Maagzuur bestendige capsules

nov 12, 2018
Maagzuur bestendige capsules

Wanneer je iets in een capsule inslikt maar je niet wilt dat de capsule al in je maag wordt aangevallen door het maagzuur en deze dus in de maag al oplost, dan gebruik je maagzuur resistente capsules.

Maagzuur resistent

Deze capsules zullen pas in je darmen oplossen waarna de stoffen die in deze capsule zitten via de darmen worden opgenomen in je lichaam.

Als kit verkocht

De opaque witte capsules zijn maagzuur resistent nadat ze door jouzelf zijn behandeld. Je krijgt daarom geen kant en klare maagzuur resistente capsules opgestuurd, maar een kit. Deze kit wordt geleverd met duidelijke instructies, een pincet, een speciale vloeistof en uiteraard de capsules. Net voordat je de capsules vult behandel je ze conform de meegestuurde handleiding. Zeer eenvoudig.

Pharm getest

Onze gastro capsules voldoen aan alle eisen die Europa stelt aan een product als dit. De capsules zijn in een vitro test conform de Pharm.Eur. 2.9.1 getest en goed bevonden als gastro resistent. Over het algemeen wordt aanbevolen om deze capsules in te nemen op een lege maag, omdat de maaginhoud van negatieve invloed kan zijn op de vertraagde oplossing van de capsule. Niet iedere maat capsule moet dezelfde behandeling ondergaan, dus is het zaak de instructies goed op te volgen.

Medische producten

Dit is bij lange na niet het enige medische product dat je terug kunt vinden in onze winkel. Ook andere medische middelen zoals injectiespuiten, insulinespuitjes en andere soorten capsules behoren tot ons standaard assortiment. Dit maakt Wapwinkel tot een zeer complete winkel en hoef je niet voor ieder apart product naar een andere webwinkel.

Wist je trouwens dat we klanten belonen met gratis producten als je ons tipt voor een nieuw product en we dat product ook echt opnemen in ons assortiment? Als dat het geval is, dan sturen we je het product gratis op nadat het door ons is opgenomen in onze webwinkel.

Maagzuur bestendige capsules