Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man gepakt met 64 gram wiet, wow

DoorRedactie

jan 27, 2022 , , ,
Wiet Oosterhout

Er zijn van die zaken waar de politie met volle trots op terug kan kijken. En dit is er dan weer eens zo één. In Oosterhout werd namelijk een grote wietdealer in de kraag gepakt die in het bezit was van 64 hele grammen en 300 keiharde contante euro’s.

Ook drie telefoons

Een 40-jarige Oosterhouter is dinsdag 25 januari 2022 omstreeks 19.00 uur op de Buurstede aangehouden ter zake drugsbezit. De Oosterhouter had 64 gram wiet, drie telefoons en 300 euro aan contant geld bij zich. De politie verdenkt hem daarom tevens van het dealen van soft drugs. Hij is al vaker daarvoor aangehouden en heeft voor het dealen ook enkele bestuurlijke boetes van de gemeente gehad.

Al bellend op de fiets

Agenten zagen dinsdagavond een fietser rijden die een mobiele telefoon in zijn hand had. Ze reden achter hem aan en zagen dat hij uit zichzelf stopte op de Buurstede. Een van de agenten herkende hem vanwege een eerdere aanhouding voor drugs dealen. Ze besloten hem een bekeuring te geven voor niet handsfree bellen.

Wietlucht

Bij het openen van zijn schoudertas om zijn legitimatiebewijs te pakken, roken de dienders de geur van wiet. Agenten zijn immers net politiehonden en die ruiken dat soort zaken meteen. Ze zagen dat in de tas een diepvrieszak met meerdere gripzakjes wiet zat. Hierop is hij aangehouden ter zake drugsbezit.

Bij de fouillering bleek dat hij drie mobieltjes bij had. Tijdens het transport gingen de GSM’s voortdurend af. In het cellencomplex werd bij hem 300 euro aan contant geld aangetroffen. Hij is vastgezet.

Grote crimineel

Dit heertje probeerde in de zware Covid pandemie een paar centjes bij elkaar te schrapen. Waarschijnlijk valt hij daarmee helemaal niemand lastig. Rijk is hij er niet van geworden want het heerschap verplaatst zich nog altijd op de fiets. En dat er tijdens zijn deportatie naar een politiecel steeds een mobieltje afging dat snappen we, want hij kwam immers niet opdagen bij zijn klant. Logisch dat die gaat bellen toch.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *