Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man gepakt tijdens een drugsdeal

jul 5, 2023
Drugsdealer gepakt

Maandagavond 3 juli rond 21.00 uur hebben oplettende politieagenten een 29-jarige man uit Amersfoort op heterdaad betrapt tijdens een drugsdeal. Deze arrestatie volgde op een melding via Meld Misdaad Anoniem, waarbij de politie de verdachte in het vizier kreeg. De man is overgebracht naar het politiebureau en zit momenteel vast voor verder onderzoek.

Politie in burger

De politieagenten, gekleed in burgerkleding, waren onopvallend aan het werk toen ze een man op de fiets zagen, waarover een anonieme melding was binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. Volgens de melding zou deze persoon betrokken zijn bij drugshandel. Besluitend om de zaak verder te onderzoeken, volgden en observeerden de agenten discreet de 29-jarige man uit Amersfoort. Ze zagen hem een woning binnengaan en kort daarna weer snel verlaten na een kort contactmoment. Op dat moment hielden ze de verdachte staande.

Koper gaf toe

De koper gaf toe zojuist drugs te hebben gekocht van de verdachte. Hierop besloot de politie de woning van de verdachte te doorzoeken met behulp van een politiehond. Tijdens de doorzoeking werden verschillende zaken gerelateerd aan drugs aangetroffen. De man is aangehouden op verdenking van drugshandel, en de politie zet het onderzoek voort.