Man ingereden op personen in Den Haag

Nieuwjaarsnacht is zo’n nacht waarbij het uitschot denkt dat alles is toegestaan. Met zwaar vuurwerk naar de politie gooien, matten met ander dronken uitschot, brandstichten en ga zo maar door. Ook in Den Haag.

Vechtpartij

De politie kreeg daar zaterdag 1 januari rond 02.10 uur een melding van een vechtpartij tussen een aantal personen op de Raamweg. Kort na de vechtpartij zou een gewonde betrokkene in zijn personenauto zijn gestapt en daar op een groepje personen zijn ingereden. Eén persoon raakte hierdoor gewond, hij is vervoerd naar het ziekenhuis. Agenten hielden in de omgeving de bestuurder, een 21-jarige man uit Heerhugowaard, aan. De politie doet onderzoek.

Ingereden op groep

Aan het geweldsincident ging vermoedelijk een vechtpartij vooraf tussen een paar personen. Na het vechten zou een betrokken man gewond in zijn personenauto zijn gestapt en tot twee keer toe zijn ingereden op een groepje personen daar. Getuigen gaven de politie het signalement van de dader en het kenteken van de auto door. Hierop zagen agenten de auto rijden op de Koningskade. Daar is de verdachte aangehouden. Agenten namen de auto voor onderzoek in beslag. Uit voorlopig onderzoek bleek de bestuurder niet onder invloed van alcohol of drugs (redactie: alcohol IS natuurlijk ook gewoon drugs).

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. De 21-jarige verdachte zit vast en wordt gehoord.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *