Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man met illegale vis onder invloed van drugs

DoorRedactie

feb 7, 2022 , ,
Zeebaarzen

Oostburg – Een 40-jarige man uit Zierikzee is zaterdagnacht omstreeks 02.15 uur op de Lange Heerenstraat betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Hij testte namelijk positief op cocaïne en amfetamine.

Ondermaatse vis

In zijn auto werden bovendien twee zakken met daarin 61 ondermaatse zeebaarzen aangetroffen. Dat zijn vissen die kleiner zijn dan 42 cm, slechts drie vissen waren groter dan de vereiste 42 cm. Ook de bijrijder, een 38-jarige man uit Koudekerke, is hierover gehoord. Verder zijn er ook nog twee automobilisten betrapt die teveel alcohol hadden genuttigd.

Inbeslagname

De partij vis en drie hengels zijn in beslag genomen. De vis wordt aan een Vogelopvang ter beschikking gesteld.  De bestuurder verklaarde dat hij in Frankrijk, bij Duinkerken gevist had en niets wist van minimale maten. Een arts heeft bloed bij hem afgenomen om het drugsgehalte vast te stellen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *