Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gratis lid worden van een datingsite om te wappen

SDC datingsite

Als je van plan was om eens lekker uit je bol te gaan en je wilt dat dan doen met andere mensen, dan is een website waarop je gelijkgestemden kunt treffen natuurlijk erg belangrijk. En die website is er in de vorm van een dating community. Voorheen alleen geschikt voor stellen voor zogenaamde swingersfeestjes, maar tegenwoordig ook gewoon voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een WAP partner of partners. De naam van de website, SDC.

Wappen met anderen

Wanneer je wilt gaan wappen

Een Weekend Adult Party is een feestje waarbij – al dan niet onder invloed van bepaalde middelen – gefeest wordt in een weekend met de matrasjes op de vloer van de woonkamer.

Veelal wordt een goed potje seks niet geschuwd, al dan niet met je eigen partner. En andere mensen die dat ook willen kan je vinden op verschillende websites. Maar de meest toonaangevende is en blijft toch wel SDC.

SDC stelletje

Een Weekend Adult Party gaat vaak gepaard met genotsmiddelen en vrijwel altijd met seks

En je kunt onder invloed van prettige middeltjes prima van de seks genieten in het weekend, maar het is wellicht nog leuker en spannender om dat met anderen te beleven. En binnen de swingersgemeenschap wordt er dan gesproken over “wappen”.

Gratis uitproberen

En als je dan bedacht hebt om de stap te nemen om een profiel aan te maken op een datingsite waarop je meteen aan de slag kunt met gelijkgestemden, dan moet je bij veel websites meteen je creditcard trekken. Maar bij SDC hoeft dat niet. Je kunt er GRATIS LID WORDEN om te zien of het wel wat voor jou is dat daten.

Een swingersstel dat bij de partnerruil ook drugs gebruikt staat bekend als een wapstel.

wappie op de matrasjes

Middelen

Wanneer je speciale datingsites bezoekt waarop stellen hun profiel hebben staan, dan lees je in die profielen vrijwel altijd terug of ze ook “wappen”. Hiermee bedoelen ze of ze tijdens een date ook iets van verdovende middelen gebruiken om de sfeer wat te verhogen. En dat zijn er wellicht veel meer dan je kunt vermoeden, al is de hoeveelheid van drugs die wappers tot zich nemen wel heel erg verschillend.

Wap termen

Wapologie, het is gewoon een aparte leer geworden. De meest gebruikte wap gerelateerde termen zijn

  • wappen
  • wappie
  • wapfeestje
  • wapdating

Wappie zijn

Als je gaat wappen dan is het een kwestie van tijd totdat je genotsmiddeltjes gaan werken. En als deze dan werken, dan ben je wappie. Dat is dus de staat waarin je verkeert als je drugs hebt gebruikt, wappie zijn.

Wapfeestjes

Dan zijn er nog de wapfeestjes. Wapfeestjes vinden plaats bij mensen thuis met de matrasjes in de woonkamer of in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes. Het bekendste daarin is dan weer de wapzolder. Maar er worden ook speciale wapfeestjes georganiseerd met meerdere stellen in hotelkamers, of in huisjes in vakantieparken.

Zelf een keer wappen?

Wil je zelf, al dan niet met je partner, een keertje wappen? Ga dan eens naar de website van SDC. Daar tref je tienduizenden mannen, vrouwen en stellen waarvan een groot deel aan wappen doet. Je kunt er een gratis profiel aanmaken om te zien of het wat voor jou of jullie is. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen. We beloven je dat er een wereld voor je open gaat. Klik HIER voor een GRATIS proefaccount.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *