Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man onder invloed verzet zich bij aanhouding

DoorRedactie

jul 19, 2021 , ,
Agent met pepperspray

Breda – Agenten hielden zaterdagmiddag 17 juli 2021 een man aan die verward gedrag vertoonde en zich hevig verzette tijdens zijn arrestatie. Hij zou een man mishandeld hebben in een winkel.

Mishandeling

Rond 12.40 uur kwamen agenten ter plaatse aan de Nieuwe Boschstraat omdat een persoon een medewerker van een winkel zou hebben mishandeld. Al snel zagen agenten de verdachte zitten en leek hij mee te werken aan de aanhouding. Toen de agent de man wilde boeien trok hij zijn arm weg en probeerde hij de agent te slaan.
Er ontstond een korte worsteling om de man onder controle te krijgen, waarbij de verdachte in het gezicht van de agent probeerde te spugen.

Pepperspray

De agent besloot hierom pepperspray te gebruiken, de 24-jarige verdachte bleef zich echter verzetten. Uiteindelijk is de verdachte in de handboeien geslagen, nog steeds onder hevig verzet. Omdat het vermoeden bestond dat de man onder invloed was van drugs, is besloten om een ambulance op te roepen. De man is onder politiebegeleiding meegenomen naar het ziekenhuis.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *