Man opgepakt met Pony Paks

Steenbergen – Op nieuwjaarsnacht is een 21-jarige man uit Steenbergen op de Markt betrapt met een dealer hoeveelheid cocaïne op zak. Hij is aangehouden.

De verdachte trok de aandacht van agenten als hij omstreeks 03.00 uur nog knalvuurwerk afstak, terwijl dat niet meer was toegestaan. Hij werd vervolgens staande gehouden door de agenten omdat deze wilden controleren hoeveel vuurwerk hij nog bij zich heeft.

Verdacht van drugshandel

Als er uit een binnenzak 22 ponypaks cocaïne, twee gripzakjes wiet en een flink geldbedrag tevoorschijn komen, wordt hij aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Daarnaast is nog een hoeveelheid vuurwerk in zijn auto gevonden. De drugs en het vuurwerk zijn in beslag genomen. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar een politiecellen-complex en zit nog vast.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *