Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man rijdt 50 te hard met drugs in de auto

sep 6, 2022
Snelheidsovertreder

Ja hoor, daar is er weer eentje die na de lagere school meteen de ‘handel’ is ingestapt en denkt onaantastbaar te zijn. Deze reed 150 kilometer per uur daar waar 100 was toegestaan. So far, so good. Maar bij controle van zijn voertuig begon de ellende pas echt.

Amsterdammer in Moerdijk

Moerdijk – Een 30-jarige Amsterdammer werd zaterdagmiddag aangehouden na een snelheidsovertreding. Hij wordt verdacht van het bezit van drugs en witwassen.

150 waar 100 is toegestaan

Surveillerende agenten zetten de auto waar de man in reed aan de kant van de weg op de Lapdijk in Moerdijk en zegden hem proces-verbaal aan voor de snelheidsovertreding. De man had 150 km/u gereden waar maximaal 100 was toegestaan.

Duizenden euro’s en harddrugs

De agenten zagen een verpakking drugs in de auto liggen. Hierop werd een onderzoek in de auto van de man gedaan en troffen de politiemensen nog meer drugs aan. In totaal ging het om ruim 70 gram harddrugs en een kleine hoeveelheid hasj. Ook had de verdachte een geldbedrag bij zich van enkele duizenden euro’s.

Hij is overgebracht naar een politiecel. Daar mocht hij een verklaring afleggen. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld.