Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsonderzoek Harderwijk leidt tot aanhoudingen

sep 6, 2022

Harderwijk – Lekker gewerkt weer en de wereld een stukje veiliger gemaakt. De politie heeft vrijdagavond twee mannen aangehouden in een onderzoek naar de handel in en het bezit van harddrugs. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en een 38-jarige man uit Harderwijk.

Slappe buit

Het heeft ongetwijfeld vele manuren gekost en ook de nasleep legt waarschijnlijk nog wel even beslag op het justitiële apparaat. Maar goed, de politie krijgt steeds miljoenen toegeschoven in de strijd tegen drugs, dus wat maakt het uit. Op drie adressen zijn doorzoekingen geweest. In twee gevallen in Harderwijk en op één adres in Elburg. Tijdens de doorzoekingen zijn een hoeveelheid contant geld en vermoedelijke harddrugs aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen en het verdere onderzoek loopt. De aangehouden mannen zitten vast.

Een hoeveelheid

Als de persberichten spreken over ‘een hoeveelheid’ dan kan je op je vingers natellen dat het niet om een significante hoeveelheid gaat, maar om weinig tot niets. De aangetroffen harddrugs is vermoedelijk harddrugs, maar zelfs dat is niet zeker. Maar goed, de drugsjagers hadden weer wel wat te doen.