Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man stopt drugs onder buikvet

jan 5, 2017

AUSTIN – Een Amerikaan riskeert een celstraf nadat de politie hem betrapte op een opmerkelijk verstop trucje. De verdachte had een zakje cocaïne verstopt tussen zijn rollen buikvet.

Florentino Herrera is een creatieve man, maar hij gebruikt zijn talent niet voor het goede. De 48-jarige Florentino, Texas, zit sinds kort in de bajes. Hij had geprobeerd om op de achterbank van een politie-auto een zakje cocaïne te vernietigen. De agenten hadden de drugs eerst niet gevonden omdat hij het had verstopt in zijn gigantische buik.

Herrera werd door de agenten aangehouden omdat hij aan hoge snelheid van rijbaan wisselde en een stopbord negeerde. Bij de controle roken de agenten een enorme alcohol damp, waardoor de man naar de gevangenis werd overbracht. Onderweg haalde hij stiekem het zakje met drugs boven.

Om te voorkomen dat de cocaïne bij de fouillering ontdekt zou worden, had hij het witte poeder verstopt tussen zijn buikvet. Hij hoopte onderweg naar de gevangenis het goedje te vernietigen, maar dat mislukte. De poging zal hem een extra straf opleveren.