Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man uit Gilze door het lint

speekseltest

Goes – Agenten hebben vrijdagmiddag 27 januari aan de Kandtweg in Goes een 37-jarige man uit Gilze aangehouden. Hij zat vermoedelijk onder invloed van drugs achter het stuur, beledigde een agent en was bezig met het bedrijfsmatig vervoeren van goederen terwijl hij daar niet de juiste papieren voor had.

Bus vol pakketeen

De man werd aan het begin van de middag ter controle aan de kant gezet. Zijn bus lag vol met pakketten, maar hij bleek niet over de juiste papieren te beschikken om deze te vervoeren. Agenten hadden ook het idee dat hij mogelijk onder invloed van drugs was.

Positieve speekseltest

Na een speekseltest bleek dat waarschijnlijk het geval te zijn. De Brabander vond het ook nodig een van de agenten uit te schelden en te beledigen. Daarbij gedroeg de man zich agressief. Hij is aangehouden. De verdachte kreeg ook nog bekeuringen omdat hij zijn autogordel verkeerd droeg en geen kentekenbewijs bij zich had. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *