Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man uit Terneuzen verlinkt door snitchen

nov 18, 2021
WiettoppenWiet (geen hennep!)

Terneuzen – Naar aanleiding van verschillende meldingen met betrekking tot drugsoverlast bij Meld Misdaad Anoniem hebben agenten donderdag een instap gedaan in een woning aan de Hendrikstraat in Terneuzen.

Meerdere meldingen

Met een zogenoemde ‘machtiging tot binnentreden’ konden de agenten de woning betreden als de bewoner hiervoor geen toestemming gaf. De bewoner deed de deur zelf open en liet de agenten binnen. Direct zagen zij een hoeveelheid gedroogde wiet liggen. Die is in beslag genomen. Tijdens de huiszoeking die volgde vonden de politiemensen in totaal bijna twee kilo wiet (takken, resten en toppen*), gebruikershoeveelheden MDMA en hasj en zes stuks munitie.

Aangehouden

De bewoner van het pand is aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij verhoord door rechercheurs.

bron: politie.nl

Opscheppers

Natuurlijk weer een opgeblazen verhaal van de volstrekt ongeloofwaardige politie en hun persberichten. Bijna twee kilo natte wiet geknipt is immer zo’n 600 gram droog. Maar als je takken, ‘resten’? en toppen nat gaat wegen dan heb je het in totaal wellicht nog niet eens over 200 gram droge wiet.