Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wiet- en tabakvondst in Bleiswijk

nov 18, 2021

Bleiswijk – Op donderdagmiddag 11 november is er tijdens een integrale controle in een pand aan de Lorentzstraat in Bleiswijk een flinke hoeveelheid wiet en tabak aangetroffen en in beslag genomen. Er zijn 5 personen aangehouden.

Pand Lorentzstraat

Rond 15.00 uur in de middag werd tijdens de integrale controle in opdracht van de gemeente het pand aan de Lorentzstraat binnengestapt. Daar troffen agenten een flinke hoeveelheid wiet en tabak aan. Dit werd in beslag genomen.

Ook apparatuur

Daarnaast werd ook apparatuur aangetroffen die hiermee in verband kunnen worden gebracht. Ook deze apparatuur is in beslag genomen. De vijf personen die aanwezig waren in het pand zijn allen aangehouden. Het gaat om 3 vrouwen uit Den Haag (44 jaar, 51 jaar en 52 jaar oud), een 62-jarige man uit Schiedam en een 48-jarige man uit Rotterdam. Hun rol bij deze vondst wordt onderzocht.

Bron: politie.nl

Ben je ook verdrietig om dit nieuws? Dan hebben we als pleister op de wond een kortingscode voor je. 5,5% extra korting op alle rolmaterialen als je de code DROEF gebruikt tijdens het afrekenen. Geldig tot 25/11/2021.