Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Mannen met drugs in de auto aangehouden

aug 1, 2023
Oosterhout

Oosterhout – Deze twee heren waren op hun zaterdagavontuur, maar dat liep niet helemaal zoals gepland! Agenten stonden klaar met hun speurneuzen toen ze rond 21.20 uur een auto aan de kant zetten aan de Van Liedekerkestraat. Wat begon als een ‘routinecontrole’ veranderde al snel in een wilde rit.

Wiettoppen

De 22-jarige chauffeur had blijkbaar een oude rekening openstaan bij Oom Agent, dus hij moest even zijn portemonnee trekken voordat hij verder mocht rijden. Maar dat was niet alles! Toen een dappere agent de auto instapte, werd zijn neus al snel gestreeld door een subtiele geur – ah, de betoverende geur van verse wiettoppen!

Drugsapotheek

Natuurlijk kon de verleiding niet weerstaan worden, en de auto werd grondig doorzocht. Wat vonden ze daar? Nou, het leek erop dat deze twee heren een rijdende apotheek waren! Zakjes met wiet, hasj, cocaïne – ze hadden het allemaal! Alsof dat nog niet genoeg was, gooiden ze er ook nog wat ‘MMC’ bij voor de extra spanning. Wat een feestje op wielen!

Cash

Natuurlijk werden deze twee feestbeesten meteen achter de tralies gezet, maar dat was niet alles. De 22-jarige feestvogel had zelfs een aardige cent op zak, maar daar heeft Oom Agent ook wel een oplossing voor. Cha-ching! Geld in beslag genomen, zaak gesloten!

Vrijgelaten

En alsof het allemaal een grote grap was, werden ze na een ‘verhoortje’ gewoon weer losgelaten. Vrijheid boven alles, nietwaar? Ik vraag me af of ze een vrolijke ‘Happy Hour’ aan het vieren waren voordat ze gepakt werden. Wie weet wat voor wilde avonturen ze nog meer beleven na deze dolle rit!

Oh, Oosterhout, je verrast ons altijd met je avontuurlijke verhalen! De les van vandaag: als je van plan bent om een rijdende drogisterij te worden, zorg er dan voor dat je niet op de radar staat van Oom Agent. Happy cruisin’, folks!