Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man laat auto achter na aanrijding

aug 1, 2023
Auto in Zierikzee

Toestanden in het Zeeuwse Zierikzee! Een 21-jarige Rotterdammer veroorzaakte een spectaculair eenzijdig ongeval op de N59. Deze gast was zo wild aan het cruisen dat hij met zijn auto door de berm schoot, een paar paaltjes raakte, de parallelweg overstak, een boom knuffelde en uiteindelijk belandde hij op zijn kop in een droge sloot! Ik kan je vertellen, dit was geen gewone autorit, dit was een echte thrill ride!

Auto was leeg

Maar wacht, het wordt nog beter! Toen de brandweerlieden arriveerden om het voertuig te onderzoeken, ontdekten ze dat de bestuurder als een ware Houdini was verdwenen – de auto was leeg! Hij had de auto achtergelaten en ging er vandoor, maar wacht, het wordt nog beter! Ze vonden een aangebroken fles cognac en whisky in het voertuig. Geen wonder dat hij zijn eigen magic show had opgevoerd!

Vriendin als reddende engel

Het avontuur ging verder toen een vriendin hem naar de Huisartsenpost bracht. Ja, je leest het goed, zijn vriendin was zijn reddende engel in deze knotsgekke nacht! Maar daar houdt het niet op, want ze besloten om de hoofdact van de avond naar het ziekenhuis in Goes te vervoeren met een heuse ambulance! Applaus voor deze spectaculaire show!

Bloedproef

En alsof het allemaal nog niet bizar genoeg was, besloot een arts het bloed van de verdachte af te nemen. Nou, dat wordt een interessant rapport, zeker met al die aangebroken flessen in het spel!

Auto in beslag genomen

Maar wacht even, er is meer! Het voertuig werd in beslag genomen, dus nu is het niet alleen de verdachte die spoorloos is, maar ook zijn geliefde auto! Wat een tragische scheiding van twee soulmates op wielen.

Nou, jongens en meisjes, dit is er eentje voor in de boeken! Ik kan niet wachten om te zien hoe dit knotsgekke avontuur verder gaat. Zal de verdachte worden gevonden? Zal zijn auto ooit terugkeren naar de straten van Zierikzee? De tijd zal het leren, maar tot die tijd blijven we genieten van dit waanzinnige verhaal van de Rotterdamse Roadster!