Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Medicijngebruikers verzieken de wereld

DoorFlappie

mei 27, 2018 , ,

Let u even op, korpschef Akerboom? U roept gebruikers van een pilletje op zich er bewust van te zijn dat ze ‘de criminaliteit in stand houden’. Mensen die de hele week sporten, gezond eten en gewoon een baan hebben, die mogen in het weekend niet uit hun dak gaan van Akerboom.

Maar mogen mensen nog wel medicijnen gebruiken dan? Mensen met een baan, die gezond eten en sporten, maar die ziek worden, verpesten namelijk de wereld. Want witte boorden criminelen zoals de grote farma’s, artsen en apothekers willen net zoals een xtc dealer graag geld verdienen aan burgers. En het liefst zoveel mogelijk.
Om dit doel te bereiken, worden medicijnen geproduceerd in landen zoals India of China waar ze het niet zo nauw nemen met hun leefomgeving. Sterker nog, veel medicijnproducenten in deze landen, interesseert het helemaal niets wat er met het milieu gebeurt als ze hun restafval lozen. In een omtrek van vele kilometers is er soms geen levend wezen meer aanwezig en als er op rivieren geloosd wordt dan spreken we zelfs over tientallen kilometers.
En dergelijke lozingen staan natuurlijk niet in verhouding tot die paar vaten die er maandelijks worden aangetroffen in Nederland op één of ander bospad. Vaten die over het algemeen ook netjes zijn afgesloten en gewoon kunnen worden afgevoerd.
Maar daar maakt Akerboom zich niet druk om, want de farmaceutische industrie heeft kennelijk een vrijbrief om illegaal te handelen.

Stop toch met die hypocriete bestrijding van drugs die je toch nooit zult winnen en zet je personeel in om moordenaars, kinderverkrachters, rovende illegale asielzoekers en terugkerende ISIS strijders aan te pakken. We krijgen nu het gevoel dat het Nederlandse politieapparaat met opzet een hele bedrijfstak in stand probeert te houden zonder dat er daarbij naar kosten en baten wordt gekeken, beste Akerboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *