Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Mega drugsvangst politie Oss

dec 23, 2020
De buit van de politie(c) Politie Oss

De politie van Oss heeft het jaar afgesloten met een gigantische drugsvangst. Ze hebben een ponypack (Pony Pak is de juiste spelwijze van de merknaam heren agenten) onderschept en daarmee is de gemeente weer veilig gesteld.

1 gram

Of het Pony Pak, wat geen Pony Pak was, maar een seal van een ander merk zoals op de foto goed is te zien, ook vol zat is niet bekend. Voor de onwetenden onder ons: een Pony Pak wordt doorgaans gevuld met maximaal 1 gram poeder. 1 fokking gram.

Pony Pak, de echte

Controle

Aan de John F. Kennedylaan in Lithoijen heeft de politie maandag een zogeheten ‘ponypack’ drugs onderschept bij de controle van een voertuig. Daarin zaten, zoals zichtbaar op de foto, een kleine hoeveelheid cocaïne en wiet en een flinke zak met vermoedelijk ketamine van ongeveer 43 gram. De bestuurder droeg ook een luchtdrukwapen bij zich.

Invloed

Agenten hielden een bestuurder staande van wie ze vermoedden dat hij onder invloed was van drugs. Een speekseltest gaf inderdaad een positieve uitslag op THC-waarden en cocaïne.

De aangetroffen seal was een Pablo Seal

5 jaar cel

De automobilist is vervolgens aangehouden voor het rijden onder invloed en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. De verdachte mag zich op een later moment verantwoorden voor de rechter. Dat gaat tenminste 5 jaar cel worden met dergelijke hoeveelheden.