Megaklapper voor de politie in Oudorp

De politie heeft bij een inval in een bedrijfsloods in Oudorp (Noord-Holland) enkele honderden kilo’s cocaïne en heroïne in beslag genomen. De inval in het gebouw aan de Lorentzstraat vond al op 15 april plaats en om hoeveel drugs het precies ging, was nog niet duidelijk.

Tientallen miljoenen

„Er is voor vele tientallen miljoenen euro’s aan cocaïne en heroïne aangetroffen”, aldus een politiewoordvoerder. In de zaak zijn volgens hem nog geen aanhoudingen verricht. „Een zwaarbewapende bewakingseenheid heeft de bedrijfsunit waar de partij drugs lag in april twee dagen lang beveiligd voordat die werd weggehaald. We wilden natuurlijk niet dat criminelen het spul zouden proberen terug te veroveren”, aldus een politiewoordvoerder.

Geheimzinnig

De ontdekking is met geheimzinnigheid omhuld en mogelijk kunnen we later meer vertellen over deze klapper voor justitie.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *