Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Nachtvisser met een alarmpistool

nov 22, 2021

Bergen op Zoom – Een 32-jarige man uit Bergen op Zoom is in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 november 2021 omstreeks 04.55 uur langs het water van de Zoom aan de Vermuidenweg door de politie aangehouden voor wapenbezit. De nachtvisser had een valmes, een alarmpistool en knalmunitie bij zich.

Vistentje

Agenten zagen vannacht tijdens hun surveillance over de Vermuidenweg een vistentje staan. Er waren vier hengels uitgeworpen in het open water van de Zoom. De dienders besloten in het kader van de Visserijwet een controle in te stellen. De visser, die in zijn tent zat, had geen vergunning bij zich. Bovendien viste hij met vier hengels dat is ook een overtreding.

Wietlucht

Uit de tent kwam een wietlucht.  Op de gasbrander lag een jointje. Tijdens het navragen van zijn personalia bleek dat hij bekend was bij de politie in verband met drugs en wapendelicten. In zijn schoudertas werd een voor afdreiging geschikt alarmpistool en knalmunitie aangetroffen.  Bovendien had hij in zijn broekzak ook nog een valmes. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De wapens en munitie zijn in beslag genomen.

Bron en foto: politie.nl