Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Namaak toiletpapier tussen cocaïne

toiletpapier

De Belgische politie heeft in samenwerking met de douane in de Haven van Antwerpen een partij toiletpapier aangetroffen. Het toiletpapier, dat nep was, zat verstopt tussen een lading cocaïne uit Colombia.

Dekmantel

Tijden een persconferentie wist een woordvoerder van de Antwerpse politie bijna euforisch te melden dat het om een uitzonderlijke vangst gaat. Dat een dergelijke partij toiletpapier tussen de cocaïne verstopt zit is echt zeldzaam, en dan ook nog eens nep…

Distributie

Het nep toiletpapier was bedoeld voor het alsmaar toenemende netwerk van papierdealers die zich ophouden op parkeerterreinen van distributiecentra en supermarkten. De douane is inmiddels overgegaan tot vernietiging van het toiletpapier en de cocaïne is alsnog getransporteerd naar de rechtmatige eigenaar.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *