Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Pakketbezorging in België gaat ook door

PostNL

De overheid in België heeft nieuwe maatregelen aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus. Tot nog toe bezorgen we pakketten zoals je van ons gewend bent. De nieuwe maatregel van de Belgische regering om niet-essentiële winkels te sluiten vanaf 18 maart om 12:00 uur heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten is. Dit heeft invloed op webwinkels die pakketten naar België versturen.

Bezorgen op PostNL punten

Bezorgoptie ‘ophalen op PostNL-punten’ vervalt
Het is niet meer mogelijk om de optie ‘ophalen op PostNL-punten’ te kiezen voor pakketten naar België. Jij als klant kan de bezorgoptie niet meer selecteren in de check-out, deze is per direct uitgeschakeld.

Pakketten op PostNL-punten

De pakketten die voor 18 maart 12:00 uur nog niet zijn opgehaald, blijven opgeslagen op het PostNL-punt. We doen er alles aan om hiervoor een oplossing te vinden. Pakketten die op dit moment onderweg zijn naar gesloten PostNL-punten zullen door Post worden teruggestuurd worden naar ons. We brengen je daarvoor uiteraard geen kosten in rekening.

Thuisbezorging

In België geldt een tweede aanbiedpoging. Indien jij als klant bij de tweede bezorgpoging het pakket niet in ontvangst kan nemen, wordt dit pakket naar een PostNL-punt verstuurd dat openblijft. Je wordt op de hoogte gebracht zodra je je pakket kunt ophalen bij de betreffende locatie.

Meer informatie

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de huidige situatie. Hou dus vooral onze website in de gaten. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon of met de PostNL medewerkers van de klantenservice. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 19.00 uur bereikbaar via 088 – 868 68 68.De gezondheid en veiligheid van onze m

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *