Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Natriumhydroxide combipack

Nu de Natriumhydroxide ook weer verkrijgbaar is als fine prills, rijst de vraag in hoeverre deze NaOH verschilt van de reguliere. Wel, als je daar achter wilt komen dan hebben we goed nieuws.

Combipack NaOH

Om uit te testen welke NaOH het beste past bij jouw toepassing of bij jouw productieproces, hebben we een combipack gemaakt. Deze combinatie is extra scherp geprijsd (daarom maximaal 1 per klant) en bevat 2x 1 Kg Natriumhydroxide. 1 emmertje is gevuld met Natriumhydroxide in normale korrels en het andere emmertje is gevuld met een kilogram Natriumhydroxide met fijne korrels.

Combipack (1+1)

Deze combipack wordt aangeboden om gebruikers het verschil te tonen, maar ook om ze het te laten ervaren. De combipack bestaat uit 1 Kg Natriumhydroxide met normale korrels, die wij prills noemen. Daarnaast omvat de levering een tweede emmer natriumhydroxide, maar dan met een ander soort korrel, de fine prills.

Normale prills

De Natriumhydroxide normaal bevat prills die ongeveer zo groot zijn als een rijstkorrel. Dit vergemakkelijkt het oplossen in vloeistoffen.

Fine prills

De Natriumhydroxide extra fijn bevat prills die ongeveer de helft kleiner zijn dan de normale prills. Dit maakt ze in sommige verwerkingsprocessen meer geschikt zonder machines te laten vastlopen omdat ze verstopt zijn. Maar ook lossen de fine prills gemakkelijker op in vloeistoffen.

Natriumhydroxide online bestellen

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *