Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kinderspeelplaats standplaats drugsdealer

speeltuintje

In Brussel heeft de politie van Brussel heeft een man opgepakt die drugs verkocht vanuit een speeltuintje in de Dansaertwijk in de stad. De dealer probeerde nog te vluchten, maar kon ingerekend worden.

Handel weggegooid

De Brusselse dealer werd op heterdaad betrapt maar vluchtte weg. In die vluchtpoging probeerde hij nog cocaïne weg te gooien, maar aan het politiekantoor bleek hij toch nog iets bij zich te hebben want daar werd nog een kleine hoeveelheid wiet gevonden bij de gast. Ook in het parkje aan de speeltuin werden nog bolletjes cocaïne gevonden. Die zaten enkele centimeters diep begraven in de grond. 

Onder de glijbaan

In september werden er ook al eens drugs teruggevonden in een zak onder de glijbaan van het speeltuintje. De verdachte dealde wellicht al langer op die plaats. De dealer werd aangehouden en na verhoor vrijgelaten. Hij kreeg wel een dagvaarding overhandigd, want zo doen ze dat in België.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *