Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Natriumhydroxide nieuws

nov 28, 2022
Balen

De oplettende klanten hadden het al opgemerkt; de reguliere prills natriumhydroxide zijn tijdelijk uitverkocht. De wereld handelsmarkt ligt even op zijn gat. De oorlog in de Oekraïne doet een duit in het zakje want onze natriumhydroxide komt uit Rusland. En zoals je weet zijn er nogal wat mensen boos op Rusland. Maar is er dan geen goed nieuws te melden? Jazeker.

Fine prills

Wij laten onze klantjes nooit zitten. Wat we hebben gedaan is de extra fijne Natriumhydroxide tijdelijk in prijs te verlagen. Op die manier bedienen we iedereen want de gebruikers van deze fine prills hebben nu tijdelijk extra voordeel. En de gebruikers van de gewone natriumhydroxide kunnen toch hun NaOH inkopen voor de prijs die ze al gewend waren.

Tijdelijk

Vanzelfsprekend is onze bijdehante afdeling inkopers al druk doende met het inkopen van een nieuwe bulk natrimhydroxide, dus stellen we bij deze wel dat deze superaanbieding tijdelijk is. Als we weer alles op voorraad hebben dan gaat de prijs van de fine prills weer omhoog, ons private jet kost tenslotte al genoeg iedere maand.

Natriumhydroxide fijn
Natriumhydroxide fine prills