Nederlandse Escobar opgepakt

Cocaine snuiven

Goedemorgen. Tellen we even mee? 100 gram echte THC houdende wiet en 20 hele grammen met cafeïne versneden cocaïne. We hopen nog op een toelichting in een persconferentie van de locale officier van justitie.

Arrestatie

Roosendaal – De politie arresteerde zaterdag 8 januari 2022 rond 19u00 op de A58 een 29-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom, omdat hij verdacht wordt van handel in c.q. in bezit zijn van drugs.

Aandacht getrokken

De verdachte trok vlak voor zijn aanhouding in de omgeving van de Bosstraat de aandacht van agenten. Mogelijk dat de verdachte drugs had verkocht. Ze controleerden de bestuurder op de A58 en vonden ongeveer 100 gram wiet en ruim 20 gram cocaïne in het voertuig. Daarop is de bestuurder aangehouden. Hij zit vast voor onderzoek. De drugs is in beslag genomen.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *