Nooit meer slaap door Japanse kauwgum

In het land van de rijst en de sushi, Japan, is drugs verschrikkelijk enorm geweldig strafbaar. Japanners willen niet graag jaren in een donkere kerker doorbrengen samen met een veroordeelde Sumo worstelaar die alsmaar zijn zeepje laat vallen. Dus hebben ze een legaal product bedacht om wakker te blijven: kauwgum. Maar niet zomaar een kauwgum…

De Japanners bedachten Black Black kauwgum om vermoeidheid tegen te gaan en dat is op een ware rage uitgelopen. Bijna iedere Japanner kent inmiddels de kauwgum en in veel auto’s in het land kan je in het dashboardkastje wel een pakje terugvinden. En nu is het dus ook hier verkrijgbaar.

Primeur voor Nederland. Wapwinkel haalde als eerste deze zeer revolutionaire kauwgum uit Japan. Black Black zorgt ervoor dat je wakker blijft. Deze suikervrije kauwgom zit vol met ingrediënten zoals oolong thee, gingko extract en caffeïne, die er samen voor zorgen dat je al kauwend wakker blijft. De kauwgum zelf heeft een mint-achtige smaak en is in Japan en Amerika razend populair.

Per 100g:
• Energy: 1284kJ/307kcal
• Vet: 0g
(of which Saturates: 0.04g)
• Carbohydrate: 77.01g
• Proteinen: 0.77g
• Zoutt: 0.03g

Een pakje bevat 9 stuks van elk 26 gram.

Direct bestellen kan hier.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *