Seals in het zwart maken poeder zichtbaar

Zwarte seals

Seals, kabouterpost, envelopje, zomaar wat woorden voor een velletje scheurvrij en watervast papiertje dat gevouwen wordt in de vorm van een envelop waarin je perfect en nagenoeg onzichtbaar je poedertjes veilig kunt bewaren en vervoeren. Er is echter één probleem en dat is dat de seals altijd wit zijn.

En in een wit papiertje kan je amper waarnemen hoe groot jouw stock nog is. Zeker als je je envelop opent op een donker plekje zoals op de plee in het restaurant waar je met je schoonouders zit te eten.

De oplossing is zo simpel dat je er daardoor wellicht niet opkomt. Maak de papiertjes wit aan de buitenkant en zwart aan de binnenkant. Op zwart zie je immers wit poeder uitsteken liggen!

Zwarte seals als reguliere maat

Zwarte seals van 9,5 x 9,5 cm (de reguliere envelopjes) zijn verkrijgbaar per 100 stuks en ze zijn verpakt in een sluitzakje. De papiersoort is 100% identiek aan de witte dus het is niet te scheuren en watervast. Alle blaadjes in de verpakking hebben exact dezelfde maat en wegen precies even veel. O ja, de kleur is eigenlijk heel donker grijs want volledig zwart geeft problemen in de productie van dit papier.

Omdat de makers van deze seals ze geheel universeel wilden houden zijn de seals niet voorzien van een logo, maar ook staan er geen vouwlijnen op. Dit is omdat ze verwachten met professionele seal bouwers te maken te hebben.

De prijs? Vanaf € 6,30 inclusief b.t.w. Verkrijgbaar bij Wapwinkel.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *