Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Of we lege buisjes hebben?

aug 18, 2023
Lege buisjes op voorraad

De laatste weken leek het wel of wij zelf de fabrikant waren van de beroemde lege buisjes 5 ml met schroef dop. Vrienden, collega’s en klanten kochten massaal onze magazijnen leeg. Zo leeg, dat we op enig moment nee moesten verkopen. Maar aan die tijd is een einde gekomen. Welk aantal je ook wenst, ze liggen te wachten om van eigenaar te wisselen.

Dozen lege buisjes

De lege buisjes van 5 ml met schroefdop worden geleverd in dozen van 2.000 stuks en dan door ons herverpakt indien gewenst. Dus schakelen we dit weekend 100 extra man in om de buisjes af te tellen en te verpakken. Na het weekend hebben we dan de kleinere verpakkingen weer verzendklaar. Maar beter kopen jullie allemaal dozen van 2.000 buisjes zodat wij niet hoeven te tellen.

Aanbiedingen

Natuurlijk blijven de aanbiedingen van de lege buisjes met pipet ook gewoon draaien, want ook aan de klantjes die er maar 10 willen kopen wordt gedacht bij Wapwinkel.

Heel het assortiment buisjes

Wil je alle lege buisjes bekijken die we verkopen in verschillende aantallen, klik dan HIER en verbaas jezelf over het grootste assortiment lege buisjes van Europa!