Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Ook drugs in auto Roelf Bouwmeester

DoorRedactie

aug 13, 2019 , , ,
Drugs in auto Roelf

Iets wat Roelf al wist natuurlijk en waarvan hij hoopte dat de Hongaarse politie het niet zou vinden… De berg drugs in zijn auto. Roelf verzweeg de plek waar zijn auto geparkeerd stond, maar de speurneuzen van Budapest hebben hem gevonden.

Nog eens 17 kilo

In de Volkswagen Caddy, die na dapper speurwerk van de Hongaarse recherche werd gevonden, troffen ze bijna 17 kilo aan drugs. En daarmee sluit het netwerk zich verder en schuift de verdenking van drugssmokkel, waar levenslang voor kan worden geëist, verder richting de atleet en zijn maatje.

Betrapt met drugs op Sziget

De mannen van 21 en 22 jaar werden vorige week betrapt op het festival Sziget. Toen werden 451 flesjes met verdovende middelen, 128 gram marihuana en bijna 2.700 xtc-pillen in beslag genomen. Deze middelen lagen in hun tent en een bagagekluis. De recherche kwam op het spoor van een mogelijke auto toen zij bij Roelf autosleutels aantroffen.

Advocaat Spong over de zaak

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Eén gedachte over “Ook drugs in auto Roelf Bouwmeester”
  1. Oh wat erg wat zonde dit gaat wel heel ver laat t dugs legaluseren , en hoe kon je verdomme zo naief zijn om dit te doen, laat ik me er maar mee gaan bemoeien. Geen drugs naar geen enkel landPetersah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *