Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Op zoek naar gezondheid en inzicht

jun 6, 2023
Wise Rootz pakketten

Wapwinkel is officieel wederverkoper van één van de mooiste producten die onlangs op ons pad kwamen. Microdosering is het gebruik van zeer kleine hoeveelheden psychedelische stoffen zoals psilocybine (het actieve bestanddeel in magic truffels) om hun positieve effecten te ervaren zonder de klassieke ’trip’ of hallucinaties te ondergaan. Microdosering wordt vaak geassocieerd met verbeterde creativiteit, productiviteit, energie, stemming, en algemeen welbevinden.

Cacao

Cacao, aan de andere kant, wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse culturen vanwege zijn opbeurende en hart-openende kwaliteiten. Het bevat theobromine, een stimulerend middel dat een gevoel van welzijn en energie geeft. Cacao is ook rijk aan flavonoïden, die ontstekingsremmende en antioxidant eigenschappen hebben.

De combinatie

Het combineren van pure cacao met truffels in een microdosis kan mogelijk synergetische effecten hebben. Hier zijn enkele mogelijke ervaringen op basis van anekdotische verslagen:

  1. Verhoogde Energie: Zowel cacao als psilocybine kunnen een gevoel van verhoogde energie en vitaliteit geven.
  2. Verbeterde stemming: Beide stoffen worden geassocieerd met een verbeterde stemming en verhoogd welbevinden.
  3. Diepere inzichten en creativiteit: De combinatie kan bijdragen aan diepere inzichten, verhoogde creativiteit en een groter bewustzijn.
  4. Hart-openende effecten: Cacao staat bekend om zijn ‘hart-openende’ effecten, wat kan bijdragen aan het gevoel van verbondenheid en empathie dat sommigen ervaren bij het gebruik van psilocybine.

Microdoseren

De producent Wise Rootz heeft bijzondere pakketten samengesteld gebruik maken van de unieke eigenschappen van truffels en cacao als ze gebruikt worden als microdosering.

FULL FOCUS WISE ROOTZ

Dit maand pakket wordt geleverd met een volledige versie van de Wise Root (een stuk begeleiding, houvast en makkelijke reminders om je proces visueel te kunnen monitoren). Deze wordt via een persoonlijke code per box geleverd de voordelen zijn:

  • Monitoren van processen 
  • Mogelijkheid om intenties in te stellen
  • Mogelijkheid om Protocollen in te stellen 
  • Voortgang te volgen via gedetailleerde grafieken
  • Interactieve journaling 
  • Oefeningen 
  • Reminders 
Full Focus Wise Rootz

FULL FOCUS

Deze lijn zal zich onderscheiden door onze unieke mix van extra pure bean to bar cacao, Lion’s Mane *(Hericium erinaceus) en* Ginkgo biloba, en is zo geformuleerd om focus, heldere geest, geheugen, creativiteit, intelligentie en motivatie te ondersteunen terwijl ze stress verminderen. Mensen die een ondersteuning zoeken bij het concentratie- en leervermogen kunnen Full Focus goed gebruiken. Tevens draagt Lion’s Mane bij aan een positieve invloed op ons geheugen.

Dit geeft “food for thought” een hele nieuwe insteek. Full Focus is ideaal voor iedereen die de steeds langer wordende takenlijst van vandaag de dag probeert te beheren; ongeacht uw beroep of levensstijl.

Zakenmensen die grote beslissingen moeten nemen, studenten die blokken voor examens, politici met deadlines en toespraken kunnen allemaal voordelen vinden in de Full focus lijn. Kunstenaars en artiesten die op zoek zijn naar een extra duwtje in de rug voor hun creativiteit hoeven zich alleen maar te wenden tot onze speciaal samengestelde Full Focus lijn.

Bekijk het product Full Focus in onze winkel

Voor alle pakketten van Wise Rootz geldt dat ze volledig ondersteund worden door hun speciale app. Deze dienst is inbegrepen bij de aanschaf van elk pakket

Peak Performance van Wise Rootz

Het maand pakket wordt geleverd met een volledige versie van de Wise Root (een stuk begeleiding, houvast en makkelijke reminders om je proces visueel te kunnen monitoren). Deze wordt via een persoonlijke code per box geleverd de voordelen zijn:

  • Monitoren van processen 
  • Mogelijkheid om intenties in te stellen
  • Mogelijkheid om Protocollen in te stellen 
  • Voortgang te volgen via gedetailleerde grafieken
  • Interactieve journaling 
  • Oefeningen 
  • Reminders 
Peak Performance van Wise Rootz

Fysieke prestaties

De zeer geavanceerde Peak Performance lijn richt zich op het geven van een voorsprong als het gaat om fysieke prestaties.
Dit word gedaan dit door hoogwaardige dagelijkse hoeveelheden Cordyceps Militaris en MCT olie toe te voegen aan onze bean to bar cacao, dit om nog meer te focussen op de facetten die nodig zijn om topprestaties te versterken.

Onze toevoegingen van Cordyceps militaris en MCT-olie in de pure cacao in combinatie met de natuurlijke truffel zorgen voor een energieboost, verminderen de hersteltijd en bieden bescherming van het immuunsysteem tijdens de training. Peak Performance helpt ook de bloedtoevoer van en naar het hart te vergroten, waardoor de algehele cardiovasculaire gezondheid verbetert en de zuurstoftoevoer naar de cellen in de spieren toeneemt. Dit betekent dat u sneller en langer sterker kunt worden met minder vermoeidheid, zodat u uw prestaties dag na dag kunt verbeteren.

Peak Performance zorgt voor succes bij het bereiken van elk niveau van fysieke prestaties.

Bekijk meer over Peak Performance van Wise Rootz in onze winkel.

WISE ROOTZ SIGNATURE SYNERGIE

Unieke synergie – hoogwaardige biologische cacao & truffel. Geproduceerd door een biologisch gecertificeerd bedrijf.

Het maand pakket wordt geleverd met een volledige versie van de Wise Root (een stuk begeleiding, houvast en makkelijke reminders om je proces visueel te kunnen monitoren). Deze wordt via een persoonlijke code per box geleverd de voordelen zijn:

  • Monitoren van processen 
  • Mogelijkheid om intenties in te stellen
  • Mogelijkheid om Protocollen in te stellen 
  • Voortgang te volgen via gedetailleerde grafieken
  • Interactieve journaling 
  • Oefeningen 
  • Reminders 
Signature Synergie van Wise Rootz

Wise Rootz’s – Signature Synergy, een revolutionair nieuw product dat belooft oude geheimen van gezondheid en welzijn naar het moderne tijdperk te brengen. Deze signatuurlijn is nu een integraal onderdeel van wellnessroutines en is ontworpen om een basis te bieden waarop u het potentieel van uw lichaam en geest kunt gaan verkennen en verbeteren.

Cognitief en mentaal

Deze kenmerkende combinatie biedt iets speciaals dat in uw dagelijks leven zichtbaar is met fysieke, cognitieve en mentale voordelen. Door dit product te gebruiken als onderdeel van je dagelijkse routine, kun je ervoor zorgen dat je aan alle drie de gebieden verbetert , waardoor je evenwicht en harmonie in jezelf gaat ervaren. Met deze kenmerkende synergie krijg je een volledig krachtpakket van natuurlijke ingrediënten om de algehele gezondheid te ondersteunen.

Ondersteuning met een app

Al deze hierboven besproken producten worden ondersteund met een app die je voorziet van veel ondersteunende taken, alsmede een nauwkeurige agenda. De app is gratis voor iedereen die het product aanschaft.

MEEDOEN MET DE APP

App Wise Rootz

Download for Android

Download for iPhone

Deze applicatie ondersteunt je complete maandprogramma.

Als je meer wilt lezen over het unieke Signature Synergie pakket, bezoek dan onze winkel.