Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Osdorp voorlopig zonder drugs

feb 5, 2021
wiettop

In Osdorp en Amstelveen hebben de blauwpetten dinsdag zeven personen aangehouden. Ze worden verdacht van de handel in verdovende middelen. Bij de actie werd een grote hoeveelheid verdovende middelen in beslag genomen, zowel soft- als harddrugs.

Auto

De politie hield bij een geplande actie een auto met twee mannen staande in Osdorp. In de auto lag een wapen en werden sporen van wiet aangetroffen. Dat leidde tot een nader onderzoek door de speurneuzen. Dat onderzoek bracht de politie naar een woning aan de Watercirkel in Amstelveen. Daar zagen ze een man die zich achter het flatgebouw in de bosjes had verschanst. Die ging er vandoor toen hij de agenten zag, maar kon na een korte achtervolging worden aangehouden. De verdachte had een ‘grote hoeveelheid drugs’ op zak. 

Woning

Hierna kwamen de agenten na een korte zoektocht terecht bij een woning waar nog vier mensen werden aangehouden. In de woning werden zowel softdrugs als harddrugs, verpakkingsmateriaal en mobiele communicatieapparatuur gevonden. De politie nam alles in beslag. In de omgeving van de woning werd ook een leegstaande wietkwekerij aangetroffen.