Kulu trading

Nadat er vorige week een inval was in een groothandel voor rookaccessoires, blijkt nu dat burgemeesters andere groothandelaren waarschuwen.

Geen faciliteren

De groothandels worden er voor gewaarschuwd dat ze de handel en productie in harddrugs faciliteren als ze bepaalde producten verkopen. Denk daarbij aan zaken zoals grote sluitzakken, of kiloverpakkingen met middelen waarmee je harddrugs kunt versnijden.

Uit assortiment

Wapwinkel is zoals jullie weten een sterk tegenstander van alle harddrugs. De herkomst is vaak onbekend en je weet bovendien niet wat het precies met je lichaam doet. Ook niet op lange termijn.

Vrijheid

Gelukkig heeft de mens de vrijheid om stoffen tot zich te nemen die niet op allerlei lijsten staan. En door inname van dergelijke stoffen kan je toch een goede verandering van je bewustzijn bewerkstelligen. Dus stoffen zoals Kanna, Salvia, Guarana. Strikt legaal, 100% natuurlijk en de herkomst is altijd zeer duidelijk. Bovendien is er van de meeste ook bekend wat ze met je lichaam doen op lange termijn.

Uit assortiment

Omdat we tegen elke prijs willen voorkomen dat we als webwinkel bijdragen in het harddrugs circuit voor wat betreft de consumptie als de productie ervan, is er besloten om een aantal producten per direct uit ons assortiment te nemen. Het betreft voornamelijk artikelen zoal in het begin van dit artikel genoemd. Als je er vragen over hebt, neem dan gerust contact op met ons team.

By Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *