Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wiet knipperij opgerold

okt 5, 2020

Zit je nietsvermoedend op je werk en dacht je de dag eens goed vroeg te beginnen, stormt er opeens een compleet politiekorps de werkvloer op. ’s morgens om 6 uur. Da’s toch niet normaal meer?

Boterbloemstraat

Sint Willebrord – De politie arresteerde zaterdag 3 oktober 2020 rond 06u00 drie verdachten vanwege een vermoedelijke wietknipperij in een woning aan de Boterbloemstraat.

Bestelbus

Agenten zagen in de Boterbloemstraat wietresten naast een bestelbus liggen. De bestuurder (19) van de bestelbus en een bestuurder (25) van een personenauto reden weg. Agenten gaven hen op de Rozenstraat een stopteken en vonden 219 kilo wiet in de bestelwagen. De 19-jarige man uit Lepelstraat en de 25-jarige man uit Bergen op Zoom werden aangehouden. Er liep een wietspoor naar een woning aan de Boterbloemstraat. De politie vond restanten van wietplanten in de woning. Een 40-jarige verdachte probeerde via de achtertuin te ontsnappen, maar hij werd in de tuin aangehouden. Van hem is geen vaste woon- of verblijfplaats bekend. Ze zitten vast voor onderzoek.

Bron: wat denk je zelf? Politie.nl