Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Paddo kweeksets blijven laag in prijs

mrt 9, 2023
Paddo's en truffels

Zo ging op een doordeweekse middag de telefoon bij één van de producenten van onze paddo kweeksets. Het bleek een concurrent die niet even de moeite wilde nemen om rechtstreeks contact met ons op te nemen (dit is in onze branche wel gebruikelijk, er is amper haat en nijd), maar er werd gebeld met de groothandel.

Klaagzang over de prijs

Opmerkelijk genoeg werd er in het telefoongesprek geklaagd over onze prijzen. De prijzen van onze paddo kweeksets om iets preciezer te zijn. Wij zouden ze verkopen onder de ‘markt conforme’ prijs. Geen idee wat die prijs is, want Wapwinkel houdt zich 0,0% bezig met de prijzen van anderen.
Maar goed, de groothandel nam het ter kennisgeving aan en informeerde ons over het telefoongesprek. Zonder namen te noemen, dat dan weer wel.

Jullie zijn onze zorg

Terwijl de halve wereld een oorlog in de Oekraïne aangrijpt om hun banksaldo op te waarderen, daar hebben wij geen zorg over wat de concurrentie doet, of hoe de groothandel met prijzen aan de gang gaat. Wij hebben maar één zorg en dat zijn onze klanten.
Wanneer niet absoluut noodzakelijk, dan verhogen wij onze prijzen niet. En ook bij de paddo kweeksets hebben wij al zeer geruime tijd geen prijsverhogingen doorgevoerd.

Kweeksets voor iedereen

In tegenstelling tot het kweken met sporen, is een kant en klare growkit echt super makkelijk. Als je de gouden regel ‘hygiëne’ in acht houdt, dan is zelf paddo’s kweken echt eenvoudig. Begin als je voor het eerst gaat kweken altijd met een klein kweeksetje zodat de schade niet te groot is als het onverhoopt toch mis gaat. Heb je het onder de knie, dan kan je kiezen voor een grote- of een extra grote paddokweekset.

Er zijn geen speciale kweeksets voor gevorderden, tenzij je keuze valt op een kweekset met sporen. Dat is wat lastiger om te doen.

NOG goedkoper? Dat gaan we regelen.

Wil je je kweekset nog voordeliger inslaan? Dat kan hoor. Speciaal voor de lezers van dit blog bieden we tot eind maart een kortingscoupon, PAD-ART-5, die bij het invullen tijdens het afrekenproces nog eens 5% van de toch al lage prijs aftrekt. De aanbieding geldt voor alle paddo kweeksets.