Paddo’s op mars, zou jij ze doen?

De vraag is al ontelbare keren gesteld, maar nog nooit beantwoord: is er leven op Mars? Nu heeft een controversiële review beweerd dat het antwoord een volmondig ja is. En het gaat zeker een groot debat ontketenen; paddo’s op Mars!

Paddenstoelen op Mars

Het artikel bevat afbeeldingen van Curiosity and Opportunity over wat de onderzoekers schimmels, korstmossen en op Mars groeiende algen noemen. Dus, groeien er echt paddenstoelen op Mars, zoals sommigen melden?

Controversieel bewijs

Het document, getiteld Evidence of Life op Mars? is gepubliceerd in de eerste editie van een gloednieuw tijdschrift, de Journal of Astrobiology and Space Science Reviews , en kijkt naar bijna 200 collegiaal getoetste onderzoeken waarin nieuwsgierige structuren, seizoensveranderingen in methaan en de mogelijkheid dat leven tussen planeten is gereisd, bespreken. Het tijdschrift zelf noemt het bewijs controversieel.

Zou jij ze eten?

De vraag die meteen in ons opkwam is natuurlijk of je kunt trippen op de paddo’s van Mars, of dat ze straks gewoon bij een biefstukje friet op je bord komen. Zou jij paddo’s van Mars eten?

Hoe dan ook, voorlopig zul je het toch nog even met je eigen paddo kweek moeten doen voorlopig.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *