Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Algemeen verbod op slagroompatronen

slagroompatronen

Zojuist is bekend geworden dat er een algemeen verbod komt op slagroompatronen. De verkoop en het gebruik van de patronen gevuld met lachgas gaat aanstaande maandag in.

Stormloop op slagroompatronen

Door de regel verwachten retailers een enorme stormloop op de slagroompatronen tot en met dit weekeinde. Lachgas patronen zullen snel overal zijn uitverkocht, zo is de verwachting.

Gebruik van lachgas

Lachgas patronen worden door voornamelijk jongeren gebruikt door het gas uit de patronen te laten ontsnappen in een ballon. Daarna wordt het gas vanuit de ballon geïnhaleerd en dat geeft een kortstondige roes. Hoewel niet wetenschappelijk onderbouwd en ook onderzoekers twijfelen aan de mogelijke klachten die ontstaan uit het gebruik van lachgas, zijn veel onwetenden tegen.

Toch verkrijgbaar maandag

Maandag zullen we je op onze website een manier vertellen hoe je toch slagroompatronen kunt bestellen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *