Pakje nog maar 7 dagen op PostNL locatie

De bewaartermijn van pakketten op de PostNL locaties wijzigt per 1 september van 14 naar 7 dagen

3,5% komt later

Vrijwel alle bestellingen worden al binnen drie dagen worden opgehaald. Slechts 3,5% van de pakketten wordt in de tweede week opgehaald. De bestellingen die blijven liggen worden daarna pas retour afzender gestuurd. Bestellingen blijven hierdoor onnodig lang liggen op PostNL-locaties. Niet afgehaalde bestellingen ‘zwerven’ door de korte bewaartermijn minder lang rond.

Om welke bestellingen gaat het?

Bestellingen die niet binnen één week zijn opgehaald, worden retour afzender gestuurd. Dit geldt voor alle pakketten, zowel nationaal als internationaal.

Wat betekent dit voor mij?

Dit betekent dat zendingen die niet zijn afgehaald na 7 dagen retour gaan naar ons magazijn. Je krijgt hiervan geen melding van ons. Niet afgehaalde bestellingen kunnen nadat ze retour zijn ontvangen in ons magazijn opnieuw worden opgestuurd na betaling van de verzendkosten. Betaal je deze verzendkosten, dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Wil je dit niet, dan betalen we het aankoopbedrag van de goederen aan je terug, met uitzondering van speciaal voor jouw bestelde producten en producten met een t.h.t. datum.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *