Politie bezoekt PGMCG

DoorFlappie

mrt 30, 2018 #agent, #pgmcg, #tilburg

Vanochtend is de politie op bezoek geweest bij PGMCG (Patiënten Groep Medicinale Cannabis Gebruikers) in Tilburg.  Daar liet een agent alles over de legale kweek in Tilburg laten zien.

De brieven van de burgemeester, het convenant, kweeklog, voorraad, G-Toolskasten met bijna oogstrijpe toppen, de NEN-keuring. Hij was zeer onder de indruk, hoe goed alles geregeld is. De acceptatie in Tilburg is een ware omslag. Hopelijk wordt dit snel landelijk doorgezet, zodat alle patiënten niet meer onnodig hoeven te lijden met nutteloze invallen. Alles kan gewoon netjes en veilig geregeld worden, zodat je zelfs verzekerd bent!

PGMCG is een stichting voor en door patiënten die medicinale cannabis (willen) voor hun pijn of ziekte. Op de website is informatie te vinden over medicinale cannabis, toepassing en gebruik van cannabis bij de verschillende ziektebeelden en verhalen van patiënten. Ook is er alles te vinden over het veilig en verantwoord zelf thuis kweken. In Tilburg hebben wij het voor elkaar gekregen om met de patiënten van onze stichting legaal vijf planten voor eigen gebruik te kweken.

Meer informatie.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *