Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie Enschede opteert schandpaal

jan 14, 2018

Dat de politie in Nederland wel wat opfriscursussen kan gebruiken inzake het gebruik van social media (hoi Alex uit Harderwijk) is inmiddels wel bekend. Maar net als je denkt dat het niet idioter kan, dan is er altijd wel een wout die er nog een schepje bovenop doet. De politie in Enschede is echt knettergek geworden. 

Op de Facebook pagina van de politie Enschede doet de verantwoordelijke social media woordvoerder namelijk gewoon de uitspraak dat ze wel een ‘digitale schandpaal’ wensen. Alsof we weer in de middeleeuwen leven, maar dan digitaal:

 

 

 

De wens is het gevolg van een op Dumpert verschenen filmpje en waar dan vervolgens weer actie en reactie op komt. En als agente Elles Blokhuis dan vervolgens op dit artikel gewezen wordt door een Facebook gebruiker, dan blokkeren de heersers in Enschede deze gebruiker voor toegang tot hun pagina. Want kritiek op de wouten in Enschede dat mag natuurlijk niet. Helaas blijkt dit altijd tegen je te werken beste popo in Enschede, waarvan dit artikel weer het bewijs is.

Nu is de vraag wanneer de politie in Enschede weer mensen op het dorpsplein gaat vastbinden waarna het publiek ze met rotte tomaten mag bekogelen?