Politie ontdekt bij toeval wietkwekerij

Bij een integrale controle is bij toeval een wietkwekerij in een Oosterhoutse woning gevonden. Zes mensen zijn aangehouden.

Sleepnetcontrole

Op woensdag 13 april 2022 gingen de gemeente Oosterhout, woningbouw en politie samen op pad om een integrale controle (dat is gewoon een sleepnetcontrole, altijd prijs) te houden. Ze belden aan bij een woning aan de Sterkenburg. De voordeur werd geopend maar op hetzelfde moment vluchtte er iemand aan de achterzijde de tuinen in. De geur van wiet kwam naar buiten. Deze verdachte werd direct aangehouden.

Aanhoudingen

Met een machtiging tot binnentreden ging de politie het huis binnen. In twee slaapkamers stonden 360 wietplanten te groeien. Vier vrouwen zaten ook nog eens wiettoppen te knippen. In totaal werden zes verdachten aangehouden, vier vrouwen uit Tilburg tussen de 34 en 52 jaar, een man uit Tilburg van 38 jaar en de bewoner.

Vernietigd

De planten en toppen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Vijf van de zes verdachten zijn voor de nacht ingesloten. De zesde verdachte is in verband met medische redenen in vrijheid gesteld. Ze blijft gewoon verdachte. De recherche gaat de zaak verder onderzoeken.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.