Politie pakt 200 Kg wiet af

Zelf blijft de politie het hardnekkig hennep noemen, dus wij vervangen het woordje hennep in wiet. In een woning aan de Hemelsley in Sittard heeft de politie zondagmorgen een grote hoeveelheid net geoogste wiet aangetroffen.

Apparatuur in beslag genomen

Er waren zes personen in de woning bij de komst van de politie. De zes mannen zijn aangehouden en de wiet en alle apparatuur is in beslag genomen.

Verdachten snel op vrije voeten

De zes mannen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het bureau en ze zijn in de loop van de ochtend in vrijheid gesteld. Een van de verdachte mannen komt uit Geleen en de andere vijf hebben geen vaste woon- of verblijfsplaats.  Alle apparatuur en de hennep is in beslag genomen. Naar schatting is er ongeveer 200 kg geoogst. De aangetroffen wiet wordt vernietigd. 
Dit geeft aan dat er geen diepgaande onderzoeken hebben plaatsgevonden. De aanhouding lijkt daardoor slechts een formaliteit.

Tijdelijk geen stroom

Voor de hennepplantage werd illegaal stroom afgetapt. Het energiebedrijf gaat aan de slag met herstelwerkzaamheden. Daarvoor is het noodzakelijk dat de stroom voor een 30-tal woningen in de buurt, voor korte tijd wordt uitgeschakeld. Dit gebeurt tijdens de werkzaamheden. Op dit moment is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.