Politie verziekt Limburgs carnaval

Carnaval is echt wel meer dan vreemd gaan en bier drinken hoor. Velen verheugen zich er het hele jaar op om een xtc pilletje te slikken tijdens het hossen. Nou dit jaar dus even niet, met dank aan de politie.

De politie heeft naar wat nu blijkt de hele carnavals-voorraad xtc pillekes in beslag genomen. Plaats van handeling: het Limburgse Broekhuizen. De speurders troffen bij twee twintigers 700.000 xtc pillen aan met een straatwaarde van ruim 3,5 miljoen euro (de politie rekent kennelijk 5 euro voor een pil).

Gee speurwerk, maar een snitch

De vangst van de agenten was geen gevolg van gedegen speurwerk en intensief rechercheren, afluisteren en slim schaduwen. Nee, de politie kwam de drug op het spoor dankzij een ordinaire snitch. De verdachten, een vrouw (24) en een man (25) zijn voorgeleid bij de rechter-commissaris en blijven voorlopig vastzitten.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *