Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie vindt drugs en een ton vals geld

DoorRedactie

mrt 21, 2019 , , ,
Vals geld drugs en wapen

In het Limburgse Heerlen heeft de politie in een woning 100.000 euro vals geld gevonden. Daarnaast stuitten de agenten er op 23 kilo harddrugs en een revolver.

Inval in woning

De spullen werden al op 5 februari tijdens een inval aangetroffen en in beslag genomen, maar de politie maakte dat vandaag pas bekend.

Alermpistool

Vorige week deed de politie in Heerlen eveneens een grote drugsvondst. In woningen aan de Aalbersestraat en de Schandelerstraat werden in totaal 800 gram harddrugs (heroïne, cocaïne en xtc), 100 gram wiet én een gasalarmpistool gevonden. Daarnaast heeft de politie nog materialen voor de wietkweek en harddrugsverwerking in beslag genomen. Bij die inval werden vijf aanhoudingen verricht. Twee Heerlenaren van 22 en 23 jaar zijn in bewaring gesteld.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *