Slagroompatronen kopen voor weinig

Slagroompatronen kopen was vroeger een stuk eenvoudiger omdat er maar een paar spelers op de markt waren. Maar de laatste jaren zie je door de patronen het bos niet meer.

Goedkope slagroompatronen

Wapwinkel draait al 16 jaar mee en het even te hebben opgezocht; slagroompatronen kopen kan al sinds 14 jaar bij onze smartshop. En vanzelfsprekend weten we dan wel waar Abraham de mosterd slagroom haalt.

Aanbieding slagroompatronen permanent

De aanbiedingen die geldig zijn op de website zijn niet van tijdelijke aard, maar permanent. Dus je hoeft je niet te haasten om gebruik te kunnen maken van jouw voordeel op lachgas patronen. Ook is er altijd meer dan voldoende voorraad. De voorraad lachgas patronen is zo groot dat we in tijden van schaarste aan de kleinere webshops leveren.

Lachgas patronen gratis verstuurd

Wat veel klanten niet weten is dat de regel ‘boven de 80 euro vervallen de verzendkosten’ ook van toepassing is op slagroompatronen. Dat betekent dus als je 6 doosjes in één keer afneemt, je geen verzendkosten hoeft te betalen. En dat maakt Wapwinkel in één klap de goedkoopste leverancier van slagroompatronen.

Gratis cracker meegeleverd

Wat wel een tijdelijke aanbieding is, is dat je bij 6 doosjes (de goedkoopste op internet en ook gratis verzonden) als extra wap bonus geheel gratis en voor niets een cracker krijgt meegestuurd waarmee je in een letterlijke handomdraai een lachgas patroon kunt openen. Leuker kunnen we het wel maken dus.

Discreet verzonden

De verzending geschiedt altijd zeer discreet. De afzender is niet herkenbaar voor derden en ook aan de verpakking kan je niet zien wat er in het pakket zit. En als je ze liever niet thuis ontvang, dan laat je ze toch gewoon naar een PostNL afhaalpunt sturen?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *