Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie Zeeland en Brabant is er maar druk mee

jan 14, 2019

Een never ending story. De politiekorpsen in Zeeland en Brabant blijven de miljoenen belastinggeld stukslaan in de strijd tegen wiet.

Coffeeshops nooit zonder

Dag na dag publiceren we verhalen over opgerolde wietkwekerijen en toch zit er geen coffeeshop zonder en horen we ook geen signalen dat er geen wiet meer te krijgen is om een jointje te rollen. Iets met dweilen en een kraan…

Actieve korpsen

Ook de afgelopen dagen waren de agenten in Zeeland en Brabant weer actief en werd er vol trots weer gemeld dat er de nodige ruimingen en ontdekkingen waren geweest. Koren op de molen van de zware jongens, want die gaan door tegen iedere prijs.

De politie nam woensdag 9 januari 2019 in verschillende woningen in Zeeland en West-Brabant wiet in beslag. Het gaat in het totaal om 545 wietplanten en ongeveer 12 kilo gedroogde wiet.

Zeeland
In een woning aan de Diepenbrockstraat in Terneuzen trof de politie 200 wietplanten aan. In IJzendijk aan de Blindewijk vonden agenten 105 wietplanten.

Brabant
In Klundert aan ’t Noorseplein zijn 150 wietplanten in beslag genomen, en in Stampersgat werden negen planten aangetroffen. In Roosendaal stuitte de politie in een woning aan de Barietdijk op een drogerij met bijna 4 kilo gedroogde wiet en ruim een kilo hasj. In een woning aan de Ambrozijnberg zijn 216 wietplanten en bijna 6 kilo gedroogde wiet in beslag genomen. En in Waalwijk vond de politie ongeveer 2,4 kilo gedroogde wiet in een woning aan de Ds. Louwe Kooymanslaan.

Er zijn, opmerkelijk genoeg, geen aanhoudingen verricht.