Pony Pak’s wisselen onvrijwillig van eigenaar

In Spijkenisse heeft de politie bij een drugsactie donderdag vijf mensen opgepakt. Ook zijn duizenden euro’s en honderden pakketjes met vermoedelijk cocaïne in beslag genomen.

Toen de politie op straat twee verdachten aanhield omdat ze van een dealer verdovende middelen kochten, werd ook de dealer zelf aangehouden. Deze bleek in het bezit van enkele tientallen Pony Pak’s. Daarnaast bleek de man in het bezit van honderden euro’s die hij verstopt had onder zijn kleding. Verder onderzoek wees uit dat er ook geld lag in de auto van de man.

Waterland in Spijkenisse

Later op de avond doorzocht de politie met een speurhond een woning in de wijk Waterland in Spijkenisse. Ook daar troffen de agenten een aanzienlijke hoeveelheid geld en verdovende middelen aan. De twee mannen die in de woning aanwezig waren, zijn beiden aangehouden. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *